Over

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn webshop. Ik zal mij hieronder even voorstellen.

Mijn naam is Monique. Ik woon in Maasbree met mijn man en onze twee dochters. Naast het runnen van mijn eigen bedrijf ben ik ook werkzaam op een kinderdagverblijf.

Toen onze oudste dochter werd geboren leek het mij wel leuk om haarspeldjes te gaan maken voor haar. Ik begon te knutselen en plaatste mijn eerste gemaakte haaraccessoires op mijn facebook. Al snel kwamen er reacties van familieleden en vrienden met de vraag of ik ze ook voor hun kinderen kon maken. Omdat er zoveel aanvragen binnen kwamen ben ik begonnen met een pagina op facebook. De likes bleven binnenstromen en ook de bestellingen bleven komen. Zo was ik bijna elk vrij moment aan het knutselen. Heerlijk! Ik zorgde voor nieuwe accessoires en zo werd CreaMonique steeds groter en groter. Ook ben ik begonnen met het verzorgen van kinderfeestjes.

Dagelijks stromen de bestellingen binnen en ben ik elk vrij moment druk in de weer met alle bestellingen. Ik ben zo blij dat ik dit allemaal mag doen. Bijna 6000 likes op mijn facebookpagina dus ik was klaar voor de volgende stap. Mijn eigen WEBSHOP. Het heeft even geduurd maar hier is die dan. Zo trots!